Rabobank.be 
kiest voluit voor sparen

Als een van de grootste online banken, leggen we de nadruk op een interessante rente, transparantie, veiligheid en klanttevredenheid. Zo maken we al 17 jaar het verschil en dat willen we ook blijven doen.

Open uw gratis spaarrekening

Uw geld brengt echt op
Uw geld brengt echt op
Bij Rabobank.be geniet u steeds een gezonde rente. Wij stemmen deze altijd optimaal af op de marktomstandigheden.
 
Uw rekening is gratis
Uw rekening is gratis
Onze spaar- en zichtrekeningen zijn volledig gratis, net als uw digipass. Nieuwe digipass nodig? Ook die krijgt u gratis.
Uw geld is veilig
Uw geld is veilig
Alle belangrijkste ratingbureaus geven Rabobank.be een topscore voor kredietwaardigheid. Volgens Global Finance Magazine zijn we één van de veiligste commerciële banken ter wereld.

Rabobank staat op nummer één van de duurzaamheidsranglijst van grootbanken. Duurzaamheid staat dus niet alleen centraal in onze strategie. Ook in de praktijk streven we ernaar onze belofte waar te maken.  

80 miljard euro: zoveel stond er op de Belgische zichtrekeningen in 2018. Een recordbedrag dat meer zou kunnen aangroeien op een spaarrekening. Springt u bewust om met uw geld? Of blijft er bij u soms ook geld onnodig op uw zichtrekening staan?   

U wilt in alle vertrouwen kunnen sparen, zonder kosten en genieten van een marktconforme rente. U hebt gelijk. Met Rabobank.be kunt u rekenen op een veilige spaarpartner met een focus op service en expertise.

Vriendschapsrelaties maken ons gelukkiger dan materiële aankopen. Professor Lieven Annemans onderzocht het in het Nationaal Geluksonderzoek.

Autodashboards gemaakt van tomatenvelletjes, onslijtbare werkkleding… Wordt de toekomst afvalvrij? Rabobank investeert in de ontwikkeling van de kringloopeconomie en werkt mee aan een duurzame toekomst. 
 

De beurzen zijn onstabiel en hebben een onrustig jaar achter de rug. Kiezen we terug vaker voor een spaarrekening? En doet het ook ons meer sparen?
Frida Deceunynck maakt de balans op.  

Bent u gelukkig? Zou een hoger loon u gelukkiger maken? En hoeveel geld hebt u nodig om echt gelukkig te zijn? 

Naar goede gewoonte brengt een nieuw jaar veranderingen met zich mee op het vlak van fiscaliteit. Wat verandert voor uw spaarrekening in 2019?

Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve een geldig telefoonnummer in te vullen. De verbinding is mislukt. Probeer het later nog een keer. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.
En wij bellen u zo snel mogelijk terug

Shopping Basket Not Empty

Are you sure you want to logoff your session?