Verander niet zomaar van bank.
Kies voor een spaarrekening bij een veilige spaarbank.

U bent op zoek naar een nieuwe bank voor uw spaargeld? Dan neemt u best een weloverwogen beslissing. Wist u dat het haast geen moeite kost en dat het vaak een beter rendement oplevert?

 

U wilt dat uw spaargeld goed beheerd wordt zodat u er optimaal van kunt genieten. U hebt gelijk. Terwijl u in alle rust spaart, zorgen wij voor een goed rendement. Daarenboven krijgt Rabobank al jaren een sterke rating en kunt u rekenen op een uitstekende service. En als kers op de taart spaart u bij ons gratis. Écht gratis: zonder kosten.

Veiligheid, vertrouwen en een positieve blik op de toekomst: dat is wat uw spaargeld verdient. En wat goed is voor uw spaargeld, is ook goed voor de maatschappij. Want Rabobank maakt er een prioriteit van om te investeren in ondernemingen die werken aan een duurzamere voedselketen. Zo zorgt uw spaargeld niet alleen voor úw toekomst, maar voor die van de hele samenleving. 

Kies voor maximale bescherming

Meer opbrengst, veilig en gratis:
wat goed is voor uw spaargeld, is goed voor de wereld.

geld

Meer opbrengst

Goede rente

Bij Rabobank.be ontvangt u een correcte rente. Zo krijgt uw spaargeld alvast een duwtje in de rug.

Duurzame voedselproductie

Dankzij solide partners werkt Rabobank wereldwijd aan een duurzamere en efficiëntere voedselketen.

Veilig

Sterke rating

Rabobank krijgt een sterke onafhankelijke rating en staat bovenaan de lijst van veiligste commerciële banken ter wereld.

Veilige voedselketen

Een stabiele voedselketen is een veilige voedselketen. Daarom investeren wij onder meer in de opstart van coöperaties, een beter verdienmodel voor boeren, meer transparantie en eerlijke prijzen.

Gratis

Zonder kosten

Bij ons is uw online spaarrekening echt gratis. Geen kosten of kleine lettertjes, zo geniet u optimaal van uw rendement.

Zero waste

Ook in de voedselketen willen we onnodige kosten vermijden. Door te strijden tegen verspilling en te bouwen aan de kringloopeconomie streven we ook hier naar de beste opbrengst.

Afstand tussen dagelijkse zichtrekening en spaarrekening loont

Wist u dat als u uw spaarrekening scheidt van uw dagelijkse zichtrekening, u minder aan uw spaargeld komt? Dit komt omdat u een barrière creëert tussen beide rekeningen. Wenst u te sparen, dan zet u het beste uw geld - waaraan u niet wenst te komen – op een spaarrekening bij een tweede bank. Lees meer over het kat-bij-de-melk-effect.

Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve enkel, minimum 9, cijfers te gebruiken voor uw telefoonnummer. Server Error. Bedankt! We bellen u zo snel mogelijk terug.
En wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Opgelet

U bent al een tijdje inactief op de beveiligde site. Uw sessie wordt afgesloten over weinig seconden.

Opgelet

Er staan nog niet-getekende overschrijvingen in uw verzamelmap. Onderteken uw verzamelmap meteen of log nu uit en onderteken de overschrijvingen op een later tijdstip. weinig minuten.