PSD2

Binnenkort gaat in België de nieuwe Europese betaalwet PSD2 (Payment Services Directive) in. Deze wet houdt in dat u straks bedrijven toegang kunt geven tot uw betaalrekening, bijvoorbeeld om rekeninginformatie op te halen, een betaling te starten of om te checken of een bedrag beschikbaar is. Een klant bepaalt altijd zelf óf hij bedrijven toestemming geeft en welke bedrijven hij toegang geeft. De klant beslist!

Alleen ontwikkelaars hebben momenteel toegang tot de API-omgeving. Het portal biedt hen de nodige documentatie om de ontwikkeling van open API’s te starten om rekeninginformatie op te halen, betalingen uit te voeren of om te checken of een bedrag beschikbaar is in overeenkomst met de PSD2 wetgeving.

Link voor ontwikkelaars

Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve enkel, minimum 9, cijfers te gebruiken voor uw telefoonnummer. Server Error. Bedankt! We bellen u zo snel mogelijk terug.
En wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Opgelet

U bent al een tijdje inactief op de beveiligde site. Uw sessie wordt afgesloten over weinig seconden.

Opgelet

Er staan nog niet-getekende overschrijvingen in uw verzamelmap. Onderteken uw verzamelmap meteen of log nu uit en onderteken de overschrijvingen op een later tijdstip.