U wilt samen sparen, op één spaarrekening. Dan kiest u voor een gezamenlijke spaarrekening. Maar hoe werkt dat? Welke voordelen zijn er? En met welke regels moet u rekening houden? Een overzicht.
Elke spaarrekening heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Hoe weet u welke spaarrekening het best bij u past? Wij helpen u de juiste spaarrekening kiezen.
U wilt samen sparen, op één spaarrekening. Dan kiest u voor een gezamenlijke spaarrekening. Maar hoe werkt dat? Welke voordelen zijn er? En met welke regels dient u rekening te houden? Een overzicht.
Een ontslag of een langdurige ziekte, het komt altijd onverwacht. Om het inkomensverlies op te vangen, moet u soms terugvallen op uw spaargeld. Maar hoeveel spaarbuffer zet u hier best voor opzij?
Veilig en moeiteloos sparen? Open dan een spaarrekening bij een andere bank dan deze via dewelke u uw dagelijkse verrichtingen doet. Zo creëert u een barrière tussen uzelf en uw spaargeld en kunt u gemakkelijker weerstaan aan de verleiding om dat spaargeld aan te spreken.
Gebruik deze handige checklist met de verschillen tussen een gereglementeerde (online) spaarrekening en een niet-gereglementeerd rekening. Zo kent u meteen de beste oplossing voor u.
Bij Rabobank.be ontvangt u een correcte rente. Zo krijgt uw spaargeld alvast een duwtje in de rug.
Dankzij solide partners werkt Rabobank wereldwijd aan een duurzamere en efficiëntere voedselketen.
Rabobank krijgt een sterke onafhankelijke rating en staat bovenaan de lijst van veiligste commerciële banken ter wereld.
Een stabiele voedselketen is een veilige voedselketen. Daarom investeren wij onder meer in de opstart van coöperaties, een beter verdienmodel voor boeren, meer transparantie en eerlijke prijzen.
Bij ons is uw online spaarrekening echt gratis. Geen kosten of kleine lettertjes, zo geniet u optimaal van uw rendement.
Ook in de voedselketen willen we onnodige kosten vermijden. Door te strijden tegen verspilling en te bouwen aan de kringloopeconomie streven we ook hier naar de beste opbrengst.
Wist u dat als u uw spaarrekening scheidt van uw dagelijkse zichtrekening, u minder aan uw spaargeld komt? Dit komt omdat u een barrière creëert tussen beide rekeningen. Wenst u te sparen, dan zet u het beste uw geld - waaraan u niet wenst te komen – op een spaarrekening bij een tweede bank. Lees meer over het kat-bij-de-melk-effect.