Wie is Rabobank.be?

Rabobank.be is er in bijna 20 jaar tijd in geslaagd om uit te groeien tot één van de grootste internetbanken van België. We leggen steeds de nadruk op transparantie, veiligheid en klanttevredenheid.

We zijn een 100% online bank

Hierdoor kunnen we onze producten op de meest klantvriendelijke en kostefficiënte manier aanbieden. Rekeningen openen, verrichtingen, beheer … onze dienstverlening is volledig gratis. 

En met gratis bedoelen we écht gratis: zonder extra voorwaarden, zonder verborgen kosten en zonder verplichtingen op lange termijn.

We zijn een spaarbank

Ons aanbod is gebaseerd op een duidelijk businessmodel: een gericht productgamma met enkel spaarproducten en termijnrekeningen. Daarmee bieden we een antwoord voor mensen die op zoek zijn naar expertise, gratis sparen, transparantie én veiligheid.

We denken aan de toekomst

Rabobank staat op nummer 1 van de duurzaamheidsranglijst van grootbanken. Ons duurzaamheidsbeleid scoort, en daar werken we hard voor. 
Klimaatvriendelijke landbouw, voedselverspilling terugdringen, gezonde voeding bereikbaar maken voor iedereen… Onze strategie is meer dan geschreven woord: we willen actief bijdragen aan een duurzamere toekomst. Daarom zet Rabobank haar schouders onder de 17 duurzaamheidsdoelstellingen die werden opgesteld door de Verenigde Naties. Dankzij het vertrouwen van onze klanten en sterke partnerschappen, kunnen we investeren en kansen creëren in de food en agrisector in binnen- en buitenland en echt een verschil maken. Bovendien werd Rabobank in 2020 uitgeroepen tot het meest duurzame merk van Nederland in de categorie banken door Europa’s grootste merkonderzoek naar duurzaamheid, Sustainable Brand Index.

We zijn veilig

Rabobank.be maakt deel uit van Rabobank Nederland, één van de grootste Europese banken. Door onze coöperatieve structuur voeren we een zeer behoedzame bancaire politiek, met internationale focus op de 'Food & Agriculture'-sectoren. En dat loont: Rabobank haalt topratings voor kredietwaardigheid en staat sinds lang bovenaan op de lijst van ‘World’s Safest Commercial Banks’.

Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve enkel, minimum 9, cijfers te gebruiken voor uw telefoonnummer. Server Error. Bedankt! We bellen u zo snel mogelijk terug.
En wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Opgelet

U bent al een tijdje inactief op de beveiligde site. Uw sessie wordt afgesloten over weinig seconden.

Opgelet

Er staan nog niet-getekende overschrijvingen in uw verzamelmap. Onderteken uw verzamelmap meteen of log nu uit en onderteken de overschrijvingen op een later tijdstip. weinig minuten.