100% transparant op elk niveau.

Deze vijf garanties geven u de zekerheid dat wij al onze producten en diensten 100% duidelijk en eerlijk voorstellen. Zonder valkuilen, zonder commerciële addertjes.

Zo willen we afstand nemen van de ondoorzichtige bankpolitiek die vandaag jammer genoeg nog altijd hoogtij viert: kleine lettertjes, betere tarieven enkel voor nieuwkomers, een wirwar van spaarrekeningen met vage voorwaarden…

 • 1

  Eenvoudige en heldere voorwaarden, voor al onze klanten

  Heldere en eenvoudige producten, daar geloven we in. Wij vermijden elke vorm van aanvullende voorwaarden. Als die er toch zijn, zeggen we u dat ook, klaar en duidelijk. Meestal zijn ze wettelijk verplicht of inherent aan het product.

  Wij geloven niet dat een bank via sterretjes en kleine lettertjes een sterke, betrouwbare relatie opbouwt met zijn klanten. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld geen paginagrote stuntpercentages die enkel dienen om nieuwe klanten te lokken (en waarbij men later terugvalt naar een veel lagere rente). Wij behandelen onze klanten liever gelijkwaardig, nieuwe én bestaande.

 • 2

  Minimale kosten, en liever nog gratis

  Rekeningen, verrichtingen en de meeste diensten zijn gratis bij ons. En met gratis bedoelen we écht gratis: zonder extra voorwaarden, zonder verborgen kosten en zonder verplichtingen op lange termijn. Als er toch kosten zijn, dan vermelden we ze duidelijk. Ook de fiscale regels vernoemen we uitdrukkelijk. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

 • 3

  Veiligheid met gezond verstand

  Wij geven u op elk moment de best mogelijke voorwaarden volgens de marktomstandigheden. Dat betekent: zonder te speculeren met uw kapitaal en met respect voor de wetten van het gezond verstand. Rabobank hoort niet voor niets al jaren op rij bij de ''World's Safest Commercial Banks'' volgens Global Finance Magazine, het meest toonaangevende financiële magazine ter wereld. Bovendien zijn wij een bank met een simpel businessmodel dat altijd bij de essentie van bankieren gebleven is. Wij maken geen riskante bokkensprongen met úw geld.

 • 4

  Geen gepush: u neemt zelf geïnformeerde beslissingen

  Uiteraard maken wij graag winst, we zijn een bedrijf. Dat neemt u ons allicht niet kwalijk. Alleen geloven wij niet dat het verstandig is om dat te doen door producten op te dringen of u in een richting te duwen die vooral óns goed uitkomt. Eerlijk duurt het langst, en al klinkt dat uit de mond van een bank misschien niet geloofwaardig, we menen het wel. U bankiert dus autonoom en ongebonden. Maar we laten u niet aan uw lot over: u krijgt zo veel mogelijk objectieve en heldere informatie, bruikbare tips en relevante tools. Zodat u optimaal voorbereid maar zelfstandig de juiste keuzes kunt maken. Het is en blijft tenslotte úw geld.

 • 5

  Geen getrek: u bent vrij om uw eigen weg te gaan

  Klant worden is gratis. Klant zijn is gratis. Geen klant meer zijn is ook gratis. Uiteraard zien wij u niet graag vertrekken, maar wij zullen het u niet nodeloos moeilijk maken. Geen wachttermijn, geen extra kosten, en geen hard feelings. Integendeel: vertel ons gerust eerlijk waarom u vertrekt. Het kan ons alleen maar beter maken.

Onze transparantiegarantie in 20 seconden

Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve enkel, minimum 9, cijfers te gebruiken voor uw telefoonnummer. Server Error. Bedankt! We bellen u zo snel mogelijk terug.
En wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Opgelet

U bent al een tijdje inactief op de beveiligde site. Uw sessie wordt afgesloten over weinig seconden.

Opgelet

Er staan nog niet-getekende overschrijvingen in uw verzamelmap. Onderteken uw verzamelmap meteen of log nu uit en onderteken de overschrijvingen op een later tijdstip.