Rabo Groep

Een van de veiligste banken ter wereld

Een van de sterkste en veiligste banken ter wereld

  • Opgericht in 1896 als coöperatieve boerenleenbank. Uitgegroeid tot een van de sterkste en veiligste financiële spelers ter wereld.

  • Global Finance Magazine, mondiaal het meest toonaangevende financiële magazine, rekent Rabobank al meer dan 10 jaar op rij bij de 'World's Safest Commercial Banks'.

  • Rabobank heeft volgens de belangrijkste ratingbureaus - Standard & Poor's, Moody's en Fitch - een toprating voor kredietwaardigheid.

Sterke waarden en principes

  • De kernwaarden van ons moederbedrijf zijn respect, eerlijkheid en betrokkenheid bij de klant en bij de maatschappij. Dit zijn geen holle woorden, maar principes die we wereldwijd in de praktijk brengen.

  • Verantwoord ondernemen draagt onze bank hoog in het vaandel. In 2003 al werd Rabobank door SAM tot "meest verantwoorde bank" van Europa verkozen, en tweede wereldwijd.

  • Via Rabo Development helpt Rabobank actief banken in ontwikkelingslanden zich te ontplooien. Dit is in lijn met onze oorspronkelijke coöperatieve doelstelling om in financiële dienstverlening te voorzien waar die niet voldoende is.

Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve enkel, minimum 9, cijfers te gebruiken voor uw telefoonnummer. Server Error. Bedankt! We bellen u zo snel mogelijk terug.
En wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Opgelet

U bent al een tijdje inactief op de beveiligde site. Uw sessie wordt afgesloten over weinig seconden.

Opgelet

Er staan nog niet-getekende overschrijvingen in uw verzamelmap. Onderteken uw verzamelmap meteen of log nu uit en onderteken de overschrijvingen op een later tijdstip. weinig minuten.