Wie is Rabobank.be?

Rabobank.be is er in 15 jaar tijd in geslaagd om uit te groeien tot één van de grootste internetbanken van België. We leggen steeds de nadruk op een gezonde rente, transparantie, veiligheid en klanttevredenheid. Zo hebben we als online bank altijd het verschil kunnen maken, en dat willen we ook in de toekomst blijven doen. 

We zijn een 100% online bank

Hierdoor kunnen we onze producten op de meest klantvriendelijke en kostefficiënte manier aanbieden. Rekeningen, verrichtingen en de meeste diensten zijn gratis bij ons. 

En met gratis bedoelen we écht gratis: zonder extra voorwaarden, zonder verborgen kosten en zonder verplichtingen op lange termijn.

We zijn een spaarbank

Ons aanbod is gebaseerd op een duidelijk businessmodel: een gericht productgamma met enkel spaarproducten en termijnrekeningen. Onze spaarrekeningen behoren op lange termijn tot de beste van de markt. Daarmee bieden we een antwoord voor mensen die op zoek zijn naar expertise, gratis sparen, een mooi rendement, transparantie én veiligheid.

We weten dat u bewust bezig bent met uw geld. Daarom beschouwen wij het als onze plicht om u non-stop te blijven informeren en inspireren. Objectieve en heldere informatie, bruikbare tips en relevante inzichten rond sparen: dat mag u van ons verwachten. Zodat u optimaal voorbereid zelfstandig de juiste keuzes kunt maken.

We zijn veilig

Rabobank.be maakt deel uit van Rabobank Nederland, één van de grootste Europese banken. Door onze coöperatieve structuur voeren we een zeer behoedzame bancaire politiek, met internationale focus op de 'Food & Agriculture'-sectoren. En dat loont: Rabobank haalt topratings voor kredietwaardigheid en prijkt al ruim een decennium op de lijst van ‘World’s Safest Commercial Banks’.

 

Vacatures

 
 
 
Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve enkel, minimum 9, cijfers te gebruiken voor uw telefoonnummer. Server Error. Bedankt! We bellen u zo snel mogelijk terug.
En wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Opgelet

U bent al een tijdje inactief op de beveiligde site. Uw sessie wordt afgesloten over weinig seconden.

Opgelet

Er staan nog niet-getekende overschrijvingen in uw verzamelmap. Onderteken uw verzamelmap meteen of log nu uit en onderteken de overschrijvingen op een later tijdstip.