Nog beter op de hoogte dankzij de nieuwe website

Bij Rabobank.be staan we klaar om al uw vragen rond sparen te beantwoorden. Met kennis van zaken en de beste service. Een belangrijke stap in dit kader is de lancering van onze gloednieuwe website. En die website lanceren we niet zomaar.
Le nouveau site vous informe encore mieux
 

Al 15 jaar focussen we als online bank op sparen, met nadruk op een gezonde rente, transparantie, veiligheid en service. Daarmee maken we al jaren het verschil, en daar zijn we trots op. Reden te meer om deze positieve en gerichte keuze voor online sparen te blijven bevestigen en versterken. De nieuwe website vormt de ruggengraat van onze dienstverlening en is een concreet resultaat van deze belofte

We willen u zo goed mogelijk blijven begeleiden bij uw keuzes.

 U bent bewust bezig met uw geld en verwacht van ons objectieve, verhelderende en inspirerende informatie over geld en sparen. Niet alleen over onze producten, maar over alle aspecten die impact kunnen hebben op geld en spaargedrag in de meest ruime zin.

Daarom gaan we nog meer op zoek naar kennis over geld en sparen. Kennis die verder gaat dan de feiten en cijfers van de financiële markten.  We brengen nieuwe en interessante wetenschappelijke ontdekkingen over geld en spaargedrag, die we vertalen in bruikbare tips en inzichten. 

Met onze nieuwe website hebt u dus een relevant informatieplatform in handen, zodat u volledig geïnformeerd en zelfstandig de juiste keuzes kunt maken voor uw spaargeld.

De vernieuwing stopt niet met de lancering van deze nieuwe website. Later dit jaar bouwen we de website verder uit waarbij de bestaande beveiligde site volledig zal worden geïntegreerd. 

We zijn er trots op u de beste ondersteuning te kunnen bieden. We houden u op de hoogte!

Dat is wie we zijn en blijven: een spaarpartner die u op een transparante en bewuste manier steunt in uw financiële beslissingen.
Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve een geldig telefoonnummer in te vullen. De verbinding is mislukt. Probeer het later nog een keer. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.
En wij bellen u zo snel mogelijk terug