Drink kraanwater. Spaar de aarde. Spaar geld.

Zo simpel kan het zijn om het verschil te maken

Wie flessenwater inruilt voor kraanwater bespaart per jaar veel geld én tonnen afval. Een voorbeeld: wie 6 glazen kraanwater per dag drinkt, zorgt per jaar voor 550 plastic wegwerpflessen minder én bespaart € 320. Zo simpel kan het zijn om samen het verschil te maken.

Rabobank.be & Dopper willen u aan de kraan krijgen.

Om de Belg uit te nodigen, trekt het duo er samen op uit. Ze trakteren op onverwachte plekken in België op veilig kraanwater. Die actie past als gegoten bij de missie van Rabobank.be: growing a better world together.

Een wereld zonder wegwerpplastic ziet er een pak beter uit. Daar strijdt ook Dopper al jaren voor: zij zijn de naam achter de vrolijke herbruikbare fles die wegwerpflessen overbodig maakt. Dat is nodig, want elk jaar belandt er 8 miljoen ton plastic in onze rivieren en oceanen. Wij hebben alvast de Dopper Wave ondertekend en bieden geen wegwerpflessen meer aan in ons kantoor. Kiest u ook voor een wereld zonder wegwerpplastic?

Win een Dopperfles

Om u aan te sporen om over te schakelen van flessenwater naar kraanwater geven we u graag een duwtje in de goede richting. Waag uw kans om een Dopperfles te winnen en vul deze dan meteen met fris kraanwater.

Waar en wanneer trakteren we?

  • Antwerpen Scheldekaai – vrijdag 11 september, 14 u. tot 20 u.
  • Antwerpen Stadspark – zaterdag 12 september, 11 u. tot 17 u.
  • Brussel Kunstberg – vrijdag 18 september, 11 u. tot 17 u.
  • Brussel Kunstberg – zaterdag 19 september, 11 u. tot 17 u.
  • Luik Galeries St. Lambert – vrijdag 2 oktober, 11 u. tot 17 u.
  • Luik Galeries St. Lambert – zaterdag 3 oktober, 11 u. tot 17 u.
  Rabobank is één van de veiligste banken ter wereld. Het spreekt dan ook voor zich dat we alle COVID-19-maatregelen tot op de letter volgen. Draagt u bij uw bezoek ook een mondmasker? Dat stellen we erg op prijs! Vergeet daarnaast uw eigen herbruikbare waterfles niet mee te nemen of maak ter plaatse kans op een nieuwe vrolijke Dopperfles.
Rabobank

Missie: Een betere wereld, een leefbare planeet voor iedereen: dromen we daar niet allemaal van? Rabobank wil graag haar steentje bijdragen om deze droom te realiseren. Maar dat kunnen we niet alleen, deze uitdaging moeten we met z’n allen aangaan.

Lees meer
Dopper logo

Missie: U bent geen eenzame druppel in een oceaan vol plasticvervuiling. U bent onderdeel van een golf van verandering. Want samen kunnen we het tij keren. Samen redden we de oceanen. Kiest u ook voor een wereld zonder wegwerpplastic?

Sluit u aan bij de Dopper Wave
Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve enkel, minimum 9, cijfers te gebruiken voor uw telefoonnummer. Server Error. Bedankt! We bellen u zo snel mogelijk terug.
En wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Opgelet

U bent al een tijdje inactief op de beveiligde site. Uw sessie wordt afgesloten over weinig seconden.

Opgelet

Er staan nog niet-getekende overschrijvingen in uw verzamelmap. Onderteken uw verzamelmap meteen of log nu uit en onderteken de overschrijvingen op een later tijdstip.