Wat brengt mijn spaarrekening op?

Met een rentecalculator kunt u eenvoudig nagaan hoeveel het geld op uw spaarrekening al heeft opgebracht of na 12 maanden zal opbrengen.
 
  • 27 december 2017

De Rabo Rentecalculator

De rentecalculator is pas sinds 1 januari 2014 voor alle banken verplicht, maar Rabobank.be biedt haar klanten al sinds 2010 een rentecalculator aan.

U vindt de rentecalculator terug op het beveiligde deel van onze website. Log in via ‘Mijn rekeningen’ en kies vervolgens voor ‘Rentecalculator’. 

Wat berekent u met de rentecalculator?

Met een rentecalculator krijgt u een overzicht van lopende getrouwheidspremies:

  • De begin- en einddata van lopende getrouwheidspremies (als u meerdere stortingen op uw spaarrekeningen uitvoert, kunt u verschillende lopende getrouwheidspremies hebben).
  • Het kapitaal waarop de premies van toepassing zijn.
  • De rentevoet.

TIP: De Rabobank Rentecalculator biedt u bovendien een ‘Afhalingssimulator’. Daarmee kunt u gemakkelijk nagaan welke impact een geldafhaling op uw getrouwheidspremies zou hebben.

Wat is het nut van een rentecalculator?

De rentecalculator is een handige tool om geldopnames te plannen en het rendement van uw spaargeld te maximaliseren. U kunt namelijk nagaan wanneer u de getrouwheidspremies verwerft én wanneer deze uitbetaald worden. Zo kunt u een geplande geldafname hierop afstellen. Haalt u uw spaargeld van de rekening voordat het er 12 maanden heeft opgestaan, dan loopt u kans de opgebouwde getrouwheidspremie te verliezen.

Wij waarderen uw mening

Gelieve uw initialen correct in te vullen.

Gelieve uw reactie correct in te vullen.

Wees er als eerste bij om een reactie te plaatsen.

Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve een geldig telefoonnummer in te vullen. De verbinding is mislukt. Probeer het later nog een keer. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.
Geef uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Opgelet

U bent al een tijdje inactief op de beveiligde site. Uw sessie wordt afgesloten over weinig seconden.

Opgelet

Er staan nog niet-getekende overschrijvingen in uw verzamelmap. Onderteken uw verzamelmap meteen of log nu uit en onderteken de overschrijvingen op een later tijdstip.