Dossiers

Rabobank.be streeft ernaar u als klant zo veel mogelijk zelf uw spaargeld te laten beheren. We bieden u geen gepersonaliseerd advies, maar reiken u alle nodige tools en info aan om geïnformeerde keuzes te maken. In de vorm van dossiers bijvoorbeeld. 
Dossiers
De spaarrekening van a tot z
Een spaarrekening, dat is veilig en vol vertrouwen sparen. Maar de ene spaarrekening is de andere niet. Hoe haalt u het meeste uit uw spaargeld? En hoe kunt u sparen voor uw kinderen en naasten? In dit dossier vindt u een antwoord op uw spaarvragen.
Rente onder de loep
Wat is de rente of intrest precies en hoe wordt deze bepaald? Wat betekent een stijging of daling van de rente voor uw spaargeld? En welke rol speelt de bank hier precies? Een dossier met alles wat u moet weten over de rente.
Psychologie van de spaarder
Sparen is niet enkel een rationeel gebeuren. Veel beslissingen maken we onbewust. Welke factoren beïnvloeden ons spaargedrag? En kunnen we onszelf leren betere spaarders te worden? Ontdek het dossier met wetenschappelijke onderzoeken die spaargedrag proberen te verklaren.
Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve enkel, minimum 9, cijfers te gebruiken voor uw telefoonnummer. Server Error. Bedankt! We bellen u zo snel mogelijk terug.
En wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Opgelet

U bent al een tijdje inactief op de beveiligde site. Uw sessie wordt afgesloten over weinig seconden.

Opgelet

Er staan nog niet-getekende overschrijvingen in uw verzamelmap. Onderteken uw verzamelmap meteen of log nu uit en onderteken de overschrijvingen op een later tijdstip.