Auteur Frida Deceunynck

Financieel journaliste gespecialiseerd in personal finance. Werkt onder meer voor De Standaard en Radio 2.

Na uw loopbaan wilt u genieten. Om dat te kunnen doen, rekent u onder andere op uw wettelijk pensioen, aangevuld met uw pensioenspaarplan. Maar bent u zeker dat dit volstaat? Frida Deceunynck maakt een verrassende optelsom. 

Waarom pensioensparen niet volstaat

Geld mag terug rollen: de trend van het massaal sparen lijkt gebroken. Goed nieuws? Of grijpen we beter terug naar onze spaardrang?

De bitcoin breekt records. De interesse in digitaal geld boomt. Luidt de cryptomunt een nieuw monetair tijdperk in? Zeggen we papier geld binnenkort vaarwel? 

We leven langer, maar kunnen we dat ook betalen? Bereid u voor op uw leven na uw loopbaan met de tips van Frida Deceunynck.

Waarom houden de centrale bankiers vast aan de inflatiedoelstelling? Zijn er dan voordelen aan een slapende inflatie? En wat als de inflatie plots wél de hoogte in schiet? 

Wordt 2018 het jaar van de hogere rente? Lees de tips van Frida Deceunynck om slim te sparen.   

Had iemand 20 jaar geleden voorspeld dat u vandaag nog slechts een paar keer per jaar uw bankkantoor zou binnenstappen, dan had u wellicht verbaasd uw wenkbrauwen opgetrokken.

Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve een geldig telefoonnummer in te vullen. De verbinding is mislukt. Probeer het later nog een keer. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.
En wij bellen u zo snel mogelijk terug