Veilig sparen is onze prioriteit

Veilig kunnen sparen: dat is voor u én voor ons een prioriteit. Onze inspanningen worden al jarenlang beloond met een plaats op de lijst van ‘s werelds veiligste commerciële banken. Zo kunt u in alle vertrouwen sparen.  
  • 24 juni 2019

Veiligheid als evidentie

U vindt het belangrijk om in vol vertrouwen te kunnen sparen. Dat vinden wij ook. We doen er dan ook alles aan om u de hoogste veiligheid te kunnen garanderen. En die inspanning loont. Rabobank prijkt al jaren met trots op de lijst van de World’s Safest Commercial Banks, samengesteld door Global Finance Magazine.

Top in veiligheid

De screenings van Global Finance Magazine staan hoog aangeschreven. Hun awards genieten een hoog aanzien binnen de financiële wereld en worden gezien als een echt keurmerk. 

We zijn dan ook trots dat onze inspanningen al jaren worden beloond met een hoge plaats op de lijst van de World Safest Commercal Banks. Zo bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt en uw geld bij een veilige partner staat. Want veilig omspringen met uw geld, daar is ook voor ons een grote rol weggelegd. 

Wat Rabobank.be voor u doet

We zijn een spaarbank
Rabobank.be is een bank met 100% focus op sparen, gericht op particulieren.
We zijn 100% transparant
Rabobank.be is een bank zonder valkuilen en zonder addertjes onder het gras. Duidelijke communicatie en eerlijke voorstellen: daar gaan we voor. Ontdek hier onze vijf garanties.
We zijn top in kredietwaardigheid
We staan financieel sterk. Onafhankelijke ratingbureaus zoals Standard & Poor's, Moody's en Fitch geven Rabobank een zeer goede rating. Bij ons staat uw geld gerust
Veilig is heilig bij Rabobank.be
Een duidelijke, sterk beveiligde site om zorgeloos online te bankieren. Alle informatie die u nodig hebt om uw voorzorgsmaatregelen te nemen. Een antwoord op al uw vragen rond veiligheid en service. Bij Rabobank.be staan we altijd voor u klaar. Want zorgen dat u veilig kunt bankieren, dat is onze prioriteit.
 
Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve enkel, minimum 9, cijfers te gebruiken voor uw telefoonnummer. Server Error. Bedankt! We bellen u zo snel mogelijk terug.
En wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Opgelet

U bent al een tijdje inactief op de beveiligde site. Uw sessie wordt afgesloten over weinig seconden.

Opgelet

Er staan nog niet-getekende overschrijvingen in uw verzamelmap. Onderteken uw verzamelmap meteen of log nu uit en onderteken de overschrijvingen op een later tijdstip.