Bij Rabobank.be spaart u
écht gratis

Veilig sparen, zonder verrassingen en onverwachte kosten. Met Rabobank.be kiest u voor een betrouwbare spaarpartner. Online sparen, aan een marktconforme rente en met de beste service. Een prima groeiomgeving voor uw spaargeld. 
  • 25 januari 2019
Bij Rabobank.be spaart u écht gratis
 
 
Een online rekening bij Rabobank.be is gratis. Echt gratis, zonder kleine lettertjes of onverwachte kosten. U betaalt geen beheerskosten en ook de digipass krijgt u gratis.

100% focus op uw spaargeld

Rabobank.be is een 100% online bank die ook 100% kiest voor sparen. Zo zijn we er zeker van dat we uw spaargeld ruimte kunnen bieden om te groeien. Online sparen zonder zorgen. 

Daarom koos Rabobank.be er bewust voor om vorig jaar haar getrouwheids-premie te verhogen. Uw spaargeld verdient een duwtje in de rug, en daarvoor kunt u rekenen op uw spaarpartner.

Gratis sparen, zonder onverwachte kosten

Een online rekening bij Rabobank.be is gratis. Echt gratis, zonder kleine lettertjes of onverwachte kosten. U betaalt geen beheerskosten en ook de digipass krijgt u gratis (waarde: 15 euro). 

Als online bank met vaste lage kosten en een coöperatieve structuur kunnen we u een marktconforme rente en gratis dienstverlening garanderen. Zonder voorwaarden, vanaf de eerste dag. 

Bewust sparen met de juiste informatie

Rabobank.be houdt niet van verborgen boodschappen. We kiezen resoluut voor transparante en open communicatie over onze producten. We vinden het immers belangrijk dat u de nodige, betrouwbare informatie krijgt zodat u weloverwegen financiële beslissingen kunt nemen.

Daarom vindt u op onze website zowel praktische spaarinformatie, als wetenschappelijke kennis en inzichten. Zo hebt u alles in handen om de juiste keuzes te maken en het beste te halen uit uw spaargeld.

Hebt u toch nog vragen? Dan staat onze klantendienst voor u klaar om u verder te helpen.

Veiligheid als topprioriteit

Uw spaargeld verdient de beste zorg. Daarvoor stellen we u een duidelijke, sterk beveiligde site ter beschikking waarop u zorgeloos kunt bankieren.

Maar ook als bedrijf staat Rabobank sterk. We prijken al jaren op de lijst van de World’s Safest Commercial Banks van Global Finance Magazine. Ook onafhankelijke ratingbureaus zoals Standard & Poor’s, Moody’s en Fitch geven ons een zeer goede rating. Uw geld is dus in goede handen.

Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve enkel, minimum 9, cijfers te gebruiken voor uw telefoonnummer. Server Error. Bedankt! We bellen u zo snel mogelijk terug.
En wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Opgelet

U bent al een tijdje inactief op de beveiligde site. Uw sessie wordt afgesloten over weinig seconden.

Opgelet

Er staan nog niet-getekende overschrijvingen in uw verzamelmap. Onderteken uw verzamelmap meteen of log nu uit en onderteken de overschrijvingen op een later tijdstip.