Bewust en veilig sparen bij Rabobank.be

Uw spaargeld verdient alle zorg. Daarom kiest u ook bewust voor een betrouwbare spaarpartner. Met Rabobank.be bent u zeker dat u veilig kan sparen, aan een interessante rente en met de beste service. Een optimale groeiomgeving voor uw spaargeld.
  • 16 november 2018
bewust en veilig sparen

100% focus op uw spaargeld

Rabobank.be is niet alleen een 100% online bank, we kiezen ook 100% voor sparen. Zo zijn we er zeker van dat we uw spaargeld alle ruimte kunnen bieden om te groeien.

Daarom koos Rabobank.be er bewust voor om dit jaar haar rente wel te verhogen. Uw spaargeld verdient een duwtje in de rug, en daarvoor kunt u rekenen op uw spaarpartner.

Bewust sparen met de juiste informatie

Rabobank.be houdt niet van verborgen boodschappen en kleine lettertjes. We kiezen resoluut voor transparante en open communicatie over onze producten. We vinden het immers belangrijk dat u de nodige, betrouwbare informatie krijgt zodat u weloverwegen financiële beslissingen kunt nemen.

Daarom vindt u op onze website zowel praktische spaarinformatie, als wetenschappelijke kennis en inzichten. Zo hebt u alles in handen om de juiste keuzes te maken en het beste te halen uit uw spaargeld. Hebt u toch nog vragen? Dan staat onze klantendienst voor u klaar om u verder te helpen.

Veiligheid als topprioriteit

Uw spaargeld verdient de beste zorg. Daarvoor stellen we u een duidelijke, sterk beveiligde site ter beschikking waarop u zorgeloos kunt bankieren. Maar ook als bedrijf staat Rabobank sterk. We prijken al jaren op de lijst van de World’s Safest Commercial Banks van Global Finance Magazine. Ook onafhankelijke ratingbureaus zoals Standard & Poor’s, Moody’s en Fitch geven ons een zeer goede rating. Uw geld is dus in goede handen.

Rabobank.be maakt al meer dan 15 jaar het verschil dankzij een gezonde, marktconforme rente, een aanbod van gratis spaarformules, transparantie, veiligheid en een uitstekende klantenservice.

 

 

Wij waarderen uw mening

Gelieve uw initialen correct in te vullen.

Gelieve uw reactie correct in te vullen.

Reacties

Het is prachtig, maar we leveren jaarlijks 1,65% in aan de inflatie.

A.H. 24 oktober 2018
Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve een geldig telefoonnummer in te vullen. De verbinding is mislukt. Probeer het later nog een keer. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.
En wij bellen u zo snel mogelijk terug