Kennis

Vriendschapsrelaties maken ons gelukkiger dan materiële aankopen. Professor Lieven Annemans onderzocht het in het Nationaal Geluksonderzoek.

80 miljard euro: zoveel stond er op de Belgische zichtrekeningen in 2018. Een recordbedrag dat meer zou kunnen aangroeien op een spaarrekening. Springt u bewust om met uw geld? Of blijft er bij u soms ook geld onnodig op uw zichtrekening staan?   

U wilt in alle vertrouwen kunnen sparen, zonder kosten en genieten van een marktconforme rente. U hebt gelijk. Met Rabobank.be kunt u rekenen op een veilige spaarpartner met een focus op service en expertise.

Rabobank.be helpt klanten een afstand te creëren tussen hun spaargeld en hun zichtrekening. 'Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen daardoor beter sparen.' Onze CEO en onze marketing manager vertellen.

Autodashboards gemaakt van tomatenvelletjes, onslijtbare werkkleding… Wordt de toekomst afvalvrij? Rabobank investeert in de ontwikkeling van de kringloopeconomie en werkt mee aan een duurzame toekomst. 
 

Geld voor dagelijkse transacties of een spaarpot voor later: voor elk doel bestaat er een gepaste rekening. Bekijk de verschillen en voordelen en optimaliseer uw spaargeld.

Bent u gelukkig? Zou een hoger loon u gelukkiger maken? En hoeveel geld hebt u nodig om echt gelukkig te zijn? 

Naar goede gewoonte brengt een nieuw jaar veranderingen met zich mee op het vlak van fiscaliteit. Wat verandert voor uw spaarrekening in 2019?

Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve een geldig telefoonnummer in te vullen. De verbinding is mislukt. Probeer het later nog een keer. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.
En wij bellen u zo snel mogelijk terug

Shopping Basket Not Empty

Are you sure you want to logoff your session?