Artikels

Met meer dan 50.000 inschrijvingen kan het grootschalige burgeronderzoek van CurieuzeNeuzen in de Tuin spreken van een groot succes. Waarom spreekt dit zoveel mensen aan?

Foto: An Van Gijsegem

Met het nieuwe jaar zijn er ook nieuwe maatregelen van toepassing voor uw geldzaken. Wat is er gewijzigd en verandert er ook iets voor uw spaargeld? We lijsten de wijzigingen voor u op.

Een wekelijks bezoek aan de supermarkt is haast vanzelfsprekend. Maar wist u dat supermarkten alles in het werk stellen om u elke keer net iets meer te laten spenderen? Daarvoor passen ze slimme trucs toe.

De veiligheid van uw spaargeld is heilig voor Rabobank.be. Om uw geld nog beter te beschermen, helpen we u graag om vriend-in-nood-fraude of hulpvraagfraude te herkennen.

Wanneer u geld uitgeeft, doet u dat niet altijd op een rationele manier. Uw uitgavenlogica is dan ook onderhevig aan denkprocessen die de gemakkelijkste weg zoeken. Door uw mentale boekhouding te ontrafelen, kunt u geld uitsparen.

In ruil voor uw spaargeld keert de bank u rente uit: een basisrente en een getrouwheidspremie. Maar wanneer ontvangt u die? En hoe kunt u er maximaal van profiteren?

Ongeveer 6 maandlonen sparen, zorgt voor financiële rust. Maar is dat haalbaar?

Tieners de waarde van geld leren, loopt anders dan bij kleine kinderen. Ze krijgen al geld om zelf aankopen te doen en hebben al een goed idee van waar ze dat aan willen spenderen. Maar ze bevinden zich in een emotionele overgangsperiode waardoor ze niet altijd de beste beslissingen nemen. Hoe pakt u dat aan?

Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve enkel, minimum 9, cijfers te gebruiken voor uw telefoonnummer. Server Error. Bedankt! We bellen u zo snel mogelijk terug.
En wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Opgelet

U bent al een tijdje inactief op de beveiligde site. Uw sessie wordt afgesloten over weinig seconden.

Opgelet

Er staan nog niet-getekende overschrijvingen in uw verzamelmap. Onderteken uw verzamelmap meteen of log nu uit en onderteken de overschrijvingen op een later tijdstip.