Artikels

Een financiële meevaller is altijd leuk. Weet u al wat u met uw vakantiegeld gaat doen? Dat bedrag kan uw spaarrekening een mooie duw in de rug geven.

U stelt zich misschien de vraag of uw spaargeld veilig is tijdens de coronacrisis. Daar kunnen wij alvast een geruststellend antwoord op bieden. Maar wist u dat uw spaargeld ook deels uw redding kan zijn in deze moeilijke tijden?

Na uw loopbaan wilt u genieten. Om dat te kunnen doen, rekent u onder andere op uw wettelijk pensioen, aangevuld met uw pensioenspaarplan. Maar bent u zeker dat dit volstaat? Frida Deceunynck maakt een verrassende optelsom.

Uw doelen zijn dichterbij dan u denkt. Met doelsparen kunt u gericht sparen voor elk doel.

Met het klimaatdebat wordt de vraag naar groene energie met de dag groter. Ook in België is de behoefte aan meer groene energie een groeiend gegeven. Het Belgische Parkwind nv legt zich al jaren toe op het investeren in windenergie op zee. Expert en co-CEO van Parkwind, François Van Leeuw, legt uit hoe de situatie er voor zijn bedrijf en voor het energieaanbod in heel België voor staat.

U krijgt misschien veel vragen van uw bank voorgeschoteld. Weet dan dat zij hier wettelijk toe verplicht zijn. Welke vragen kan of moet Rabobank.be u stellen? En welke niet?

Sparen bij een coöperatieve bank, dat is sparen in alle rust en veiligheid. Want samen staan we sterker. En dat is niet het enige voordeel!

Moet u bezorgd zijn over uw spaargeld ten tijde van financiële spanningen? Het antwoord is neen. Het depositogarantiestelsel beschermt uw spaargeld zelfs in tijden van financiële crisis. Maar hoe werkt dat precies?

Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve enkel, minimum 9, cijfers te gebruiken voor uw telefoonnummer. Server Error. Bedankt! We bellen u zo snel mogelijk terug.
En wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Opgelet

U bent al een tijdje inactief op de beveiligde site. Uw sessie wordt afgesloten over weinig seconden.

Opgelet

Er staan nog niet-getekende overschrijvingen in uw verzamelmap. Onderteken uw verzamelmap meteen of log nu uit en onderteken de overschrijvingen op een later tijdstip.