Artikels

Ongeveer 6 maandlonen sparen, zorgt voor financiële rust. Maar is dat haalbaar?

Een financiële meevaller is altijd leuk. Weet u al wat u met uw vakantiegeld gaat doen? Dat bedrag kan uw spaarrekening een mooie duw in de rug geven.

U stelt zich misschien de vraag of uw spaargeld veilig is tijdens de coronacrisis. Daar kunnen wij alvast een geruststellend antwoord op bieden. Maar wist u dat uw spaargeld ook deels uw redding kan zijn in deze moeilijke tijden?

Veel misvormde appels zult u in de supermarkt niet tegenkomen. Maar waar gaan ze dan wel naartoe? Worden ze zomaar weggegooid? Of kunnen ze dienen voor andere doeleinden? De Fruitmotor hergebruikt afgekeurde appels op een ingenieuze manier.

Uw doelen zijn dichterbij dan u denkt. Met doelsparen kunt u gericht sparen voor elk doel.

Met het klimaatdebat wordt de vraag naar groene energie met de dag groter. Ook in België is de behoefte aan meer groene energie een groeiend gegeven. Het Belgische Parkwind nv legt zich al jaren toe op het investeren in windenergie op zee. Expert en co-CEO van Parkwind, François Van Leeuw, legt uit hoe de situatie er voor zijn bedrijf en voor het energieaanbod in heel België voor staat.

U weet misschien al veel over geld en sparen, maar wist u deze dingen al? We sommen enkele leuke feitjes voor u op.

Sparen bij een coöperatieve bank, dat is sparen in alle rust en veiligheid. Want samen staan we sterker. En dat is niet het enige voordeel!

Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve enkel, minimum 9, cijfers te gebruiken voor uw telefoonnummer. Server Error. Bedankt! We bellen u zo snel mogelijk terug.
En wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Opgelet

U bent al een tijdje inactief op de beveiligde site. Uw sessie wordt afgesloten over weinig seconden.

Opgelet

Er staan nog niet-getekende overschrijvingen in uw verzamelmap. Onderteken uw verzamelmap meteen of log nu uit en onderteken de overschrijvingen op een later tijdstip.