Identificatiepagina

×   Opgelet: indien u Internet Explorer gebruikt, dient u een andere browser te kiezen, aangezien Internet Explorer de verbinding met de camera niet ondersteunt.

Welkom op deze identificatiepagina. Om klant te worden bij Rabobank.be, dient u zich hier eerst te identificeren. Dat doet u heel eenvoudig. 

Houd alvast uw identiteitskaart en de webcam van uw computer of camera van uw smartphone of tablet klaar, want we nemen een foto van de voor- en achterzijde van uw identiteitskaart en een portretfoto.

Vul hieronder de 9-cijferige identificatiecode in die u per e-mail ontving, zodat wij uw identificatie kunnen linken aan uw aanvraagformulier. Vergeet dus uw ingevulde aanvraagformulier niet af te drukken, te ondertekenen en op te sturen.

PLACEHOLDER MENDIX APP
Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve enkel, minimum 9, cijfers te gebruiken voor uw telefoonnummer. Server Error. Bedankt! We bellen u zo snel mogelijk terug.
En wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Opgelet

U bent al een tijdje inactief op de beveiligde site. Uw sessie wordt afgesloten over weinig seconden.

Opgelet

Er staan nog niet-getekende overschrijvingen in uw verzamelmap. Onderteken uw verzamelmap meteen of log nu uit en onderteken de overschrijvingen op een later tijdstip.