Basisrente versus getrouwheidspremie

De basisrente
De basisrente ontvangt u voor uw spaargeld vanaf de eerste volledige dag. Voor elke dag dat een bedrag op uw rekening staat, ontvangt u een bepaald percentage als vergoeding. De rente wordt dus berekend op dagbasis en wordt één keer per jaar uitbetaald. U ontvangt de verworven basisrente van het afgelopen kalenderjaar op 1 januari. Kiest u ervoor uw rekening vroeger af te sluiten? Dan wordt op dat moment de basisrente die u tot dan verworven hebt, uitgekeerd.
De getrouwheidspremie
De getrouwheidspremie ontvangt u wanneer uw geld een volledig jaar op de rekening staat. Het percentage van deze premie wordt voor 12 maanden vastgeklikt. Vraagt u regelmatig geld op, dan krijgt u niet het volledige premiebedrag. De getrouwheidspremie begint te lopen vanaf de dag dat het gestorte geld op de rekening staat. De getrouwheidspremie wordt altijd betaald op de eerste dag van het kwartaal dat volgt op de datum waarop u de premie verworven hebt. Concreet betekent dit op 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober
Nous sommes là pour vous.
Tous les jours de 8h30 à 19h00
Vendredi jusqu'à 18h30
employé 1 employé 2
Veuillez introduire uniquement des chiffres svp erreur Merci. Nous vous contactons aussi vite que possible.
Enregistrez votre numéro de téléphone et nous vous rappelons au plus vite possible.

Attention

Vous êtes resté inactif pendant un certain temps sur le site sécurisé. Votre session se terminera dans peu secondes

Attention

Il y a encore des virements non signés dans votre enveloppe. Signez directement votre enveloppe ou déconnectez-vous et signez vos virements ultérieurement.