Growing a better world together

Een betere wereld, een leefbare planeet voor iedereen... Dromen we daar eigenlijk niet allemaal van?

Wilt u ook uw steentje bijdragen?

Start met sparen

Ouvrez votre compte d’épargne
en 4 étapes simples

verstuur het formulier1

Choisissez pour qui
vous ouvrez un compte

Vul het formulier in2

Complétez le
formulaire en ligne

3

Imprimez-le
et signez-le

verstuur het formulier4

Envoyez-le par courrier
(non affranchi) ou par e-mail

Klantverhaal: slaafvrije chocolade

Tony's Chocolonely heeft als doel het volledig slaafvrij maken van haar chocolade. In de chocolade-industrie komt slavernij en kinderarbeid helaas nog veelvuldig voor.

Door ervoor te zorgen dat de cacaoboeren voldoende verloond worden zodat ze hun werkwijze kunnen optimaliseren, zorgt Tony's Chocolonely ervoor dat de cacaoboeren geen kinderen meer inzetten.

Rabobank was in eerste instantie een belangrijke financier van het project, maar is door de jaren heen uitgegroeid tot een vaste partner die meedenkt over de uitbouw van het netwerk.

Slim omgaan met energiestromen

Scholt Energy is een onafhankelijk energieleverancier die zakelijke klanten helpt hun energie aan te kopen op het interessantste marktmoment. Ze hebben daarvoor niet alleen toegang tot de traditionele termijnmarkt, waar je een vaste prijs betaalt voor een bepaalde periode, maar ook tot de dagmarkt, waar je vaak voordeliger energie kan inkopen.

Zij bieden bedrijven niet alleen mogelijkheden aan om hun energie voordelig in te kopen, maar ook om hun verbruik te sturen in functie van energiebeschikbaarheid. In periodes waarin de vraag groot is en het aanbod klein, kan een bedrijf bijvoorbeeld zijn koelsysteem een tijdje uitschakelen of op andere manieren zijn productie aanpassen. En als het energie-aanbod stijgt, net het omgekeerde natuurlijk.

 

Start-ups en ondernemers tegen voedselverspilling

Rabobank lanceerde FoodBytes! in 2015 in San Francisco, als onderdeel van de Rabobank Banking for Food strategie. FoodBytes! biedt innovatieve start-ups in de FoodTech, AgTech en Consumer Goods industrie toegang tot het netwerk van Rabobank om hun bedrijf te laten groeien.

Via FoodBytes! kunnen creatieve ideeën uitgroeien tot renderende projecten die de strijd aangaan tegen de wereldwijde voedselverspilling. Ook recent behaalde FoodBytes! weer heel wat successen waar we trots op terugkijken.

 
Nous sommes là pour vous.
Tous les jours de 8h30 à 19h00
Vendredi jusqu'à 18h30
employé 1 employé 2
Veuillez introduire uniquement des chiffres svp erreur Merci. Nous vous contactons aussi vite que possible.
Enregistrez votre numéro de téléphone et nous vous rappelons au plus vite possible.

Attention

Vous êtes resté inactif pendant un certain temps sur le site sécurisé. Votre session se terminera dans peu secondes

Attention

Il y a encore des virements non signés dans votre enveloppe. Signez directement votre enveloppe ou déconnectez-vous et signez vos virements ultérieurement. peu minuten.