Rabobank.be steunt CurieuzeNeuzen.

Waarom doen we dit?

Als coöperatieve bank investeert Rabobank onder meer in slimme projecten en innovatieve ondernemingen binnen de landbouw en de voedingssector. Zo zoeken we mee naar duurzame manieren om voedsel te produceren en bij de mensen te krijgen, met respect voor de planeet en voor wie na ons komt.

De samenwerking tussen ons en CurieuzeNeuzen start vanuit het geloof dat verschillende partners uit verschillende sectoren samen meer kunnen bereiken.

Wat is de impact van hitte en droogte?

Hitte en droogte zijn bepalend voor de landbouw en de voedselvoorziening van vandaag en morgen. Wat is de invloed van de steeds langere periodes van droogte of hittegolven op de oogst van boeren? Of op de planten en het gazon in je tuin?

Samen met CurieuzeNeuzen in de Tuin, het grootste burgeronderzoek naar hitte en droogte in Vlaanderen ooit, gaat we op zoek naar antwoorden.  

Samen zoeken naar oplossingen.

Op die manier willen we oplossingen aanreiken die bijdragen tot een leefbare samenleving en een duurzame toekomst. Zo spaar je niet alleen veilig, maar zorgen we er bovendien voor dat jij nog lang van je groene tuin kan genieten.

Kiezen voor Rabobank.be, dat is sparen voor beter.

Partner van:

 

Nous sommes là pour vous.
Tous les jours de 8h30 à 19h00
Vendredi jusqu'à 18h30
employé 1 employé 2
Veuillez introduire uniquement des chiffres svp erreur Merci. Nous vous contactons aussi vite que possible.
Enregistrez votre numéro de téléphone et nous vous rappelons au plus vite possible.

Attention

Vous êtes resté inactif pendant un certain temps sur le site sécurisé. Votre session se terminera dans peu secondes

Attention

Il y a encore des virements non signés dans votre enveloppe. Signez directement votre enveloppe ou déconnectez-vous et signez vos virements ultérieurement. peu minuten.