Rabobank.be steunt CurieuzeNeuzen.

Waarom doen we dit?

Als coöperatieve bank investeert Rabobank onder meer in slimme projecten en innovatieve ondernemingen binnen de landbouw en de voedingssector. Zo zoeken we mee naar duurzame manieren om voedsel te produceren en bij de mensen te krijgen, met respect voor de planeet en voor wie na ons komt.

De samenwerking tussen ons en CurieuzeNeuzen start vanuit het geloof dat verschillende partners uit verschillende sectoren samen meer kunnen bereiken.

Wat is de impact van hitte en droogte?

Hitte en droogte zijn bepalend voor de landbouw en de voedselvoorziening van vandaag en morgen. Wat is de invloed van de steeds langere periodes van droogte of hittegolven op de oogst van boeren? Of op de planten en het gazon in je tuin?

Samen met CurieuzeNeuzen in de Tuin, het grootste burgeronderzoek naar hitte en droogte in Vlaanderen ooit, gaat we op zoek naar antwoorden.  

Samen zoeken naar oplossingen.

Op die manier willen we oplossingen aanreiken die bijdragen tot een leefbare samenleving en een duurzame toekomst. Zo spaar je niet alleen veilig, maar zorgen we er bovendien voor dat jij nog lang van je groene tuin kan genieten.

Kiezen voor Rabobank.be, dat is sparen voor beter.

Partner van:

 

Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve enkel, minimum 9, cijfers te gebruiken voor uw telefoonnummer. Server Error. Bedankt! We bellen u zo snel mogelijk terug.
En wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Opgelet

U bent al een tijdje inactief op de beveiligde site. Uw sessie wordt afgesloten over weinig seconden.

Opgelet

Er staan nog niet-getekende overschrijvingen in uw verzamelmap. Onderteken uw verzamelmap meteen of log nu uit en onderteken de overschrijvingen op een later tijdstip. weinig minuten.