Samen tegen de verspreiding van het coronavirus

 

U kunt er niet omheen: de situatie rond het coronavirus verandert snel. Ook wij als bank willen onze maatschappelijke taak vervullen om de strikte maatregelen van de overheid op te volgen tegen de verdere verspreiding van het coronavirus. Daarom ondernemen we acties om onze medewerkers te beschermen, zonder dat er geraakt wordt aan de meest elementaire bankactiviteiten.

Wat betekent dit voor onze medewerkers?

Iedere medewerker die kan thuiswerken, doet dat ook. Zo beperken we de fysieke aanwezigheid in ons kantoorgebouw tot een minimum. Collega’s die omwille van organisatorische redenen niet kunnen telewerken en naar kantoor komen, doen dat in de meest veilige omstandigheden om het besmettingsrisico tot een absoluut minimum te beperken.

Wat betekent dit voor u als klant?

Voor u als klant verandert er niets. U kunt uw bankzaken nog steeds 100% online beheren. Hebt u een specifieke vraag? Dan kan het zijn dat door onze lagere capaciteit het wat langer duurt vooraleer die behandeld wordt.

Wat betekent dit voor uw spaargeld?

We willen benadrukken dat deze maatregelen géén effect hebben op uw spaargeld. Dat blijft ook in kwade dagen bij ons in veilige handen. En uiteraard blijft ook het Depositogarantiestelsel (DGS) gelden. Aangezien Rabobank.be onderdeel is van de Coöperatieve Rabobank U.A., valt uw spaargeld onder het Nederlandse DGS waarbij het totale bedrag op uw zicht-, spaar- en termijnrekeningen samen voor maximum 100.000 euro per persoon en per bank verzekerd is.

Met vriendelijke groeten en houd het veilig,
Het Rabobank.be-team

Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve enkel, minimum 9, cijfers te gebruiken voor uw telefoonnummer. Server Error. Bedankt! We bellen u zo snel mogelijk terug.
En wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Opgelet

U bent al een tijdje inactief op de beveiligde site. Uw sessie wordt afgesloten over weinig seconden.

Opgelet

Er staan nog niet-getekende overschrijvingen in uw verzamelmap. Onderteken uw verzamelmap meteen of log nu uit en onderteken de overschrijvingen op een later tijdstip. weinig minuten.