Online privacy- en cookieverklaring

1. Onze privacyverklaring

Bij Rabobank hechten we veel belang aan uw privacy en daarom stellen we alles in het werk om uw persoonsgegevens op een transparante manier te verwerken en in overeenstemming te brengen met de wet, meer bepaald de Europese verordening n° 2016/679 over de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens (“GDPR”).

Voor de verwerking van persoonsgegevens met betrekking tot Cookies nemen wij ook de regels van de Wet Elektronische Communicatie in acht.

Het doel van deze verklaring is om gebruikers van onze website www.rabobank.be  (« u », « uw ») te informeren over de manier waarop wij persoonsgegevens verzamelen en verwerken, de doeleinden waarvoor wij dergelijke gegevens gebruiken en delen, de termijn voor het opslaan van dergelijke gegevens en uw rechten met betrekking tot dergelijke gegevens. Deze verklaring heeft ook betrekking op het gebruik van cookies.  

2. Wie is verantwoordelijk voor uw gegevens?

Coöperatieve Rabobank U.A., een vennootschap naar Nederlands recht, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in Nederland, 3521 CB Utrecht, Croeselaan 18, actief in België onder de naam Rabobank.be  waarvan het kantoor is gevestigd in België te 2600 Antwerpen, Uitbreidingstraat 86, bus 3 (« Rabobank », « we», « onze ») is de verwerkingsverantwoordelijke voor uw persoonsgegevens. Als verwerkingsverantwoordelijke bepalen we enerzijds de wijze waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en anderzijds de doeleinden van de verwerking van uw persoonsgegevens.

U kunt onze functionaris voor de gegevensbescherming contacteren indien de  personen, waarvan de contactgegevens op het einde van deze privacyverklaring werden opgenomen, u geen bevredigend antwoord kunnen verstrekken.

3. Wat is de oorsprong van uw persoonsgegevens?

Wanneer u onze website www.rabobank.be bezoekt, verzamelen wij een reeks persoonsgegevens. Deze persoonsgegevens komen rechtstreeks van uzelf (bijvoorbeeld wanneer u ons gegevens verstrekt om u in te schrijven op onze nieuwsbrief) of zijn afkomstig van cookies (die ons informatie geven over hoe u onze site gebruikt of onze site laat functioneren). De werking van deze cookies wordt uitgelegd in hoofdstuk 5 van deze verklaring.

Wanneer u zich inschrijft voor de diensten die worden aangeboden op onze website www.rabobank.be of wanneer u contact met ons opneemt via het contactformulier op onze website, verzamelen wij informatie die u ons rechtstreeks verstrekt. Deze gegevens bestaan voornamelijk uit uw naam, voornaam, e-mailadres en de inhoud van onze gesprekken. Meer informatie over dit soort gegevens vindt u in de tabel in hoofdstuk 4 van deze verklaring.

Naast deze rechtstreeks van uzelf verkregen gegevens, verzamelen wij de volgende informatie over u wanneer u onze website bezoekt:

  • Verbindingsgegevens
    • Uw IP-adres ;
    • informatie over uw apparaten, zoals informatie in HTTP-headers of andere informatie van het internetoverdrachtsprotocol, het type en de versie van de browser of het apparaat dat u gebruikt, het besturingssysteem of platform dat op uw computer is geïnstalleerd, informatie over de aanwezigheid of het gebruik van toepassingen op uw mobiele apparaten, de schermresolutie die u kiest of uw taalkeuze en informatie over uw locatie.
  • Gedragsgegevens
    • Gedragsgegevens over uw gebruik van de kanalen, zoals bezochte webpagina's en tabbladen, aanmeldingsprofielen, indiening van registraties en formulieren, datum en tijd van toegang tot onze site en de daarin opgenomen links of lijst van gedownloade bestanden;
    • de site van waaruit u naar onze website bent gekomen, de gebruikte trefwoorden.

Deze informatie wordt verzameld met behulp van cookies. Meer informatie over cookies en hoe u deze kunt uitschakelen vindt u in hoofdstuk 5.

4. Welke persoonsgegevens verzamelen wij en waarom verwerken we ze?

Doeleinden voor dewelke we uw persoonsgegevens gebruiken Aard van de gegevens die we verzamelen Wettelijke grondslag (overeenkomstig GDPR)
Om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief
  • Naam, voornaam
  • Geslacht
  • E-mailadres
  • Artikel 6 (1) (a) GDPR : uw toestemming
Behandelen van een verzoek om teruggebeld te worden door de klantenservice na het invullen van het contactformulier
  • Naam, voornaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Inhoud van het bericht
  • Artikel 6 (1) (f) GDPR : Het verdedigen van onze legitieme belangen (het promoten van onze producten en diensten)
Om een overeenkomst met u uit te voeren of om stappen te ondernemen om op uw verzoek een overeenkomst met u te sluiten (bijvoorbeeld wanneer u informatie vraagt over onze producten of diensten of voor ander doel met betrekking tot klantenservice)
  • Naam, voornaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Artikel 6 (1) (b) GDPR : De uitvoering van een contract of precontractuele maatregelen
Om met u te communiceren op sociale netwerken
  • Naam, voornaam
  • Geslacht
  • E-mailadres
  • Inhoud van de gesprekken
  • Artikel 6 (1) GDPR : De uitvoering van een contract of precontractuele maatregelen voor klanten
  • Artikel 6 (1) (f) GDPR : Het verdedigen van onze legitieme belangen voor prospecten (het promoten van onze producten en diensten)

5. Cookies

5.1. Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die wij (of onze leveranciers) op uw computer, tablet of mobiele telefoon plaatsen wanneer u onze website www.rabobank.be bezoekt. Ze slaan gegevens op om uw apparaat automatisch te herkennen wanneer u de website bezoekt.

Zoals beschreven in de tabel in hoofdstuk 4, kan het gebruik van cookies betrekking hebben op het verzamelen en gebruiken van uw persoonlijke gegevens, zoals uw inloggegevens of gedragsgegevens (gedefinieerd in hoofdstuk 3).

5.2. Waarom gebruiken we cookies?

Cookies worden voornamelijk gebruikt om de goede werking van onze website www.rabobank.be te verzekeren, om de site te individualiseren volgens uw persoonlijke voorkeuren en om het gebruik van onze website te analyseren. Cookies stellen ons bijvoorbeeld in staat om ons beter aan te passen aan uw interesses, door de banners weer te geven die voor u het meest relevant zijn op basis van de pagina's of artikelen die op onze site of op andere sites worden bezocht. Bovendien kunnen cookies worden gebruikt om bijvoorbeeld uw taalkeuze te onthouden, zodat u deze informatie niet telkens wanneer u onze website bezoekt opnieuw hoeft in te voeren.

5.3 Welke soorten cookies gebruiken we?

Wij gebruiken verschillende soorten cookies. Sommige plaatsen we zelf, andere worden door derden geplaatst.

Strikt noodzakelijke cookies
Deze cookies zijn nodig voor de goede werking van onze website. Het gaat bijvoorbeeld om cookies waarmee u verbinding kunt maken met de beveiligde delen van onze website.
Functionele cookies
Deze cookies worden door ons geplaatst en helpen ons om u een optimale surfervaring te garanderen. Deze cookies slaan uw voorkeuren en instellingen op uw apparaat op.
Analytische cookies
Dit type cookies helpt ons om het gebruik van onze site te analyseren en te optimaliseren. Ze worden door ons of door derden geplaatst. Ze laten ons toe om het aantal bezoekers van onze site te herkennen en te tellen. Deze statistieken helpen ons vervolgens om te weten hoe vaak u onze site gebruikt? Hierdoor kunnen wij de werking van onze diensten verbeteren en meer geschikte aanbiedingen doen.

Cookies geplaatst door Rabobank

Deze interne cookies worden door ons geplaatst.

  Doel Duurtijd Data Ontvanger
aopcookie Strikt noodzakelijke cookie: Deze cookie bepaalt of je cookies kunt instellen. Vervalt na de sessie Vaste waarde “Cookie” Rabobank
ApplicationGatewayAffinity Strikt noodzakelijke cookie: Met deze functie kunt u een gebruikerssessie op dezelfde hoofdserver houden. Met behulp van managed gateway-cookies kan Application Gateway vervolgens het verkeer voor verwerking van een gebruikerssessie naar dezelfde hoofdserver leiden. Vervalt na de sessie Hash-waarde Rabobank
ARRAffinity Strikt noodzakelijke cookie: Deze cookie garandeert dat u alleen gegevens van één server ontvangt wanneer u op onze site bent. Vervalt na de sessie Hash-waarde die overeenkomt met een server in de load balancing-pool Rabobank
ARRAffinityCORS Strikt noodzakelijke cookie: Deze cookie garandeert dat u alleen gegevens van één server ontvangt wanneer u op onze site bent. Vervalt na de sessie Hash-waarde die overeenkomt met een server in de load balancing-pool Rabobank
DeviceType Strikt noodzakelijke cookie: Deze cookie zorgt ervoor dat website-inhoud in de optimale vorm voor uw apparaat wordt gepresenteerd. Vervalt na de sessie Apparaattype (kan mobiel, tablet of desktop zijn) Rabobank
JSESSIONID Strikt noodzakelijke cookie: Deze cookie wordt gebruikt om Magnolia te integreren met Mendix Vervalt na de sessie Willekeurige waarde Rabobank
mx-cookie-test Strikt noodzakelijke cookie: een cookie die we tijdelijk hebben ingesteld om te controleren of we toegang hebben tot cookies. Vervalt na de sessie Tijdelijke cookie Rabobank
originURI Strikt noodzakelijke cookie: Deze cookie wordt gebruikt om Magnolia te integreren met Mendix Vervalt na de sessie Locatie van foutpagina Rabobank
xasid Strikt noodzakelijke cookie: Deze cookie wordt gebruikt om Mendix te starten en uit te voeren Vervalt na de sessie Willekeurige waarde Rabobank
XASSESSIONID-Post Strikt noodzakelijke cookie: Deze cookie wordt gebruikt om Mendix te starten en uit te voeren Vervalt na de sessie Willekeurige waarde Rabobank
XASSESSIONID-Pre Strikt noodzakelijke cookie: Deze cookie wordt gebruikt om Mendix te starten en uit te voeren Vervalt na de sessie Willekeurige waarde Rabobank
haspreloaded Functionele cookie: Deze cookie wordt gebruikt om de status vast te houden als de Mendix-eigenschappen die nodig kunnen zijn, al in de cache zijn geladen. Vervalt na sessie Cache gegevens Rabobank
notification-<hash> Functionele cookie: Onthoudt of u op een meldingsbanner hebt geklikt. Vervalt na 1 jaar De click Rabobank
Profile Functionele cookie: Deze cookie zorgt ervoor dat website-inhoud in de optimale vorm voor uw apparaat wordt gepresenteerd. Vervalt na de sessie Profieltype (kan responsief zijn, mobiel, tablet, desktop, native mobiel, hybride mobiel) Rabobank
rabo-acceptcookies Functionele cookie: deze cookie wordt gebruikt om te onthouden of u op de cookiebanner heeft geklikt. Vervalt na 1 jaar Acceptatie status Rabobank
_stg_optout Functionele cookie: Deze cookie slaat op een gepseudonimiseerde manier op dat u bezwaar maakt tegen het gebruik van webanalyse-cookies op onze website. Vervalt na 1 jaar Acceptatie status Rabobank
lang Analytische cookie: Deze cookie slaat de voorkeurstaal van de gebruiker op de website op Vervalt na 1 jaar Taal van de website gebruiker Rabobank
NEW_VISITOR Analytische cookie: Deze cookie wordt gebruikt voor personalisatie Vervalt na 24 uur Bezoekersstatus, nieuw of terugkerend Rabobank
ppms_audience Analytische cookie: Met deze cookie kunnen we tijdens uw bezoek relevante inhoud weergeven op basis van een specifiek gebruikerssegment. Vervalt na 3 maanden doelgroep-ID Rabobank
ppms_privacy Analytische cookie: Deze cookie slaat gepseudonymiseerd op voor welke cookies u toestemming hebt gegeven voor het gebruik ervan of deze hebt geweigerd. Vervalt na 1 jaar De toestemming van de gebruiker Rabobank
rt-… Analytische cookie: Deze cookie wordt gebruikt voor personalisatie Vervalt na de sessie Wordt gebruikt om te bepalen of variant A of variant B van de website aan de klant moet worden getoond Rabobank
VISITOR Analytische cookie: Deze cookie wordt gebruikt voor personalisatie Vervalt na de sessie Bezoekersstatus, nieuw of terugkerend Rabobank
stg_externalReferrer Analytische cookie: Deze cookie bepaalt informatie over de originele website van waaruit u naar onze website werd geleid. Vervalt na de sessie Webadres van de verwijzende site Rabobank
stg_last_interaction Analytische cookie: Deze cookie wordt gebruikt om de datum en tijd bij te houden waarop de bezoeker voor het laatst interactie heeft gehad met de website. Vervalt na 1 jaar Tijdstempel Rabobank
stg_returning_visitor Analytische cookie: Deze cookie wordt gebruikt om de datum en tijd bij te houden waarop de bezoeker de website voor het laatst heeft bezocht Vervalt na 1 jaar Tijdstempel Rabobank
stg_traffic_source_priority Analytische cookie: Deze cookie wordt gebruikt om gebruikers te volgen Vervalt na 30 minuten Prioriteit, standaard op 1 Rabobank
stg_utm_campaign Analytische cookie: Deze cookie registreert gepseudonymiseerd via welk advertentiemedium u op onze site bent gekomen. Vervalt na de sessie Campagne parameters Rabobank
_pk id … Analytische cookie: Met behulp van een "VisitorID" helpt deze cookie ons om uw bezoeken te identificeren via verschillende eindapparaten en browsers. De "VisitorID" wordt alleen gekoppeld aan uw eindapparaat / browserbezoeken als u toestemming hebt gegeven voor de verwerking van deze persoonlijke gegevens. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken Vervalt na 13 maanden Bezoeker ID, tijdstempels, aantal bezoeken Rabobank
_pk_ref… Analytische cookie: Deze cookie bepaalt gepseudonymiseerd de website van herkomst van waaruit u naar onze website bent doorverwezen. Vervalt na 13 maanden Campagne naam, campagne sleutelwoord, referentie tijdstempel, referentie URL Rabobank
-pk_ses… Analytische cookie: Deze cookie gebruikt een pseudoniem om te bepalen welke paginaweergaven binnen één sessie op onze website zijn gemaakt. Vervalt na 30 minuten pagina-impressies Rabobank

Cookies geplaatst door derden

Cookies van derden worden door een server op uw computer geplaatst in een domein dat losstaat van onze website.

  Doel Duurtijd Data Ontvanger
yt-player-bandaid-host Analytische cookie: Wordt gebruikt om de optimale videokwaliteit te bepalen op basis van het apparaat en de netwerkinstellingen van de bezoeker. Voortdurend Werking en statistieken Youtube (Google)
yt-player-bandwidth Analytische cookie: Wordt gebruikt om de optimale videokwaliteit te bepalen op basis van het apparaat en de netwerkinstellingen van de bezoeker. Voortdurend Werking en statistieken Youtube (Google)
yt-player-headers-readable Analytische cookie: Wordt gebruikt om de optimale videokwaliteit te bepalen op basis van het apparaat en de netwerkinstellingen van de bezoeker. Voortdurend

Werking en statistieken

Youtube (Google)
yt-remote-connected-devices Analytische cookie: Slaat de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker op met behulp van ingesloten YouTube-video Voortdurend Werking en statistieken Youtube (Google)
yt-remote-device-id Analytische cookie: Slaat de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker op met behulp van ingesloten YouTube-video Voortdurend Werking en statistieken Youtube (Google)

5.4 Mogelijkheid tot het weigeren van het gebruik van cookies

U kunt uw cookies beheren in de cookietool. In deze tool kunt u uw toestemming voor de verschillende categorieën beheren. U kunt de cookies die al op uw computer of op uw mobiele apparaat werden geïnstalleerd op elk moment verwijderen.

 

Als u wilt weten welke cookies op uw apparaat werden geïnstalleerd of als u ze wilt verwijderen, kunt u een instelling in uw browser gebruiken. U kunt meer informatie vinden over hoe u dit kunt doen via de onderstaande links.

Het verwijderen van bepaalde cookies zoals de strikt noodzakelijke cookies of de functionele cookies kan ertoe leiden dat de kwaliteit van uw navigatie-ervaring vermindert.

6. Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Wij bewaren uw persoonsgegevens –behoudens deze uit Cookies verkregen-  gedurende twee jaar na het verwijderen van uw profiel op onze website.

De opslagtermijn van cookies wordt nader beschreven in de tabel in hoofdstuk 5.3

7. Hoe en met wie delen we uw gegevens?

7.1. Uw persoonsgegevens worden gedeeld binnen de Rabobank groep

Wij delen uw gegevens in sommige gevallen met ons moederbedrijf in Nederland en met onze bijkantoren in Groot-Brittannië (Coöperatieve Rabobank U.A. Londen) en Duitsland (Coöperatieve Rabobank U.A. Frankfurt). Wij nemen de nodige maatregelen om de toegang tot uw gegevens te beperken tot personeel met een legitieme zakelijke noodzaak om toegang te krijgen tot uw gegevens.

7.2. Uw persoonsgegevens worden gedeeld buiten de Rabobank groep

  • De Rabobank kan uw persoonsgegevens ook verstrekken aan openbare instanties zoals toezichthouders, overheidsinstanties, rechtbanken of andere instanties zoals politie, financiële toezichthouders en belastingautoriteiten, wanneer wij van mening zijn dat de openbaarmaking van uw gegevens noodzakelijk is, onder de toepasselijke wet- of regelgeving, of onze rechten uit te oefenen, vast te stellen of te verdedigen, of uw of andermans belangen te beschermen.
  • Wij geven uw persoonlijke gegevens ook door aan onze externe leveranciers, dienstverleners en partners die ons diensten op het gebied van gegevensverwerking leveren. Dit kan betrekking hebben op de diensten die zij ons leveren, zoals computerplatformbeheer of ondersteunende diensten, infrastructuur- en toepassingsdiensten, marketing en gegevensanalyse (bv. Boondoggle, Piwik) of gegevensopslagdiensten (bv. Sopra Steria, Selligent). Deze dienstverleners kunnen in de loop der tijd veranderen, maar onze verbintenis om gebruik te maken van vertrouwde dienstverleners blijft intact. Wij zullen er altijd voor zorgen dat wij samenwerken met derden die uw persoonsgegevens verwerken op een wijze die in overeenstemming is met deze verklaring en de wet. Wij zorgen er ook voor dat wij met deze bedrijven contracten afsluiten om de bescherming van uw persoonsgegevens te waarborgen.
  • Wij geven uw persoonsgegevens ook door aan onze accountants, adviseurs, wettelijke vertegenwoordigers en soortgelijke agenten in verband met de adviesdiensten die zij ons aanbieden. Deze zijn contractueel verboden om uw persoonsgegevens voor andere doeleinden te gebruiken. fin.

8. Wat zijn uw rechten en hoe kunt u ze uitoefenen?

U beschikt over rechten rond de verwerking van uw persoonsgegevens. Deze rechten zijn opgenomen in onderstaande tabel. Bepaalde wettelijke uitzonderingen kunnen van toepassing zijn op de uitoefening van deze rechten.

 
Het recht op informatie over het gebruik van uw gegevens Rabobank publiceert deze privacyverklaring om u te informeren over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken.
Het recht van inzage in uw gegevens U hebt recht op toegang tot uw persoonsgegevens. Alle persoonsgegevens die worden verzameld voor marketingdoeleinden of wanneer u zich registreert op de website www.rabobank.be zijn toegankelijk via uw online account. Voor andere informatie kunt u contact opnemen met info@rabobank.be.
Het recht om rectificatie van uw gegevens te vragen

Als de persoonlijke gegevens die worden gebruikt voor uw inschrijving op onze nieuwsbrief of met betrekking tot uw profiel op onze website www.rabobank.be onjuist, onvolledig of niet actueel zijn, kunt u deze informatie zelf wijzigen via onze website.

Indien andere gegevens over u onjuist, onvolledig of verouderd zijn, hebt u het recht om ons te vragen deze te corrigeren of bij te werken door contact op te nemen met info@rabobank.be.

Het recht om de verwijdering van uw gegevens te vragen Dit recht is beter bekend als ‘het recht op vergetelheid ’. Indien u wenst dat Rabobank uw persoonsgegevens verwijdert (indien wij aldus geen juridische reden hebben om deze te bewaren), gelieve contact op te nemen met info@rabobank.be.
Het recht om de beperking van de verwerking van uw gegevens te vragen De wet bepaalt dat u in een aantal gevallen het recht hebt om Rabobank te vragen om de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken. Dit betekent dat we het recht hebben om uw gegevens te bewaren, maar ze niet langer te verwerken. Indien u dit recht wenst uit te oefenen, gelieve contact op te nemen met info@rabobank.be.
Het recht op overdraagbaarheid van gegevens In sommige, door de wet bepaalde gevallen, hebt u het recht om de persoonlijke gegevens die wij over u bewaren in een gestructureerd formaat, vaak gebruikt en leesbaar door een machine, te verkrijgen om deze persoonlijke gegevens zonder enige belemmering door te geven aan een andere verantwoordelijke voor de verwerking van de gegevens. Neem contact op met info@rabobank.be als u informatie wenst over hoe u uw persoonlijke gegevens elders kunt overdragen.
Het bezwaarrecht In bepaalde omstandigheden hebt u het recht om bezwaar te maken tegen het gebruik van uw persoonsgegevens door Rabobank. Indien u dit recht wenst uit te oefenen, gelieve contact op te nemen met info@rabobank.be.
Het recht om uw toestemming in te trekken Als u ons uw toestemming hebt gegeven voor de verwerking van uw persoonsgegevens, hebt u te allen tijde het recht deze toestemming in te trekken en zal de Rabobank de verwerking van uw gegevens staken. U kunt uw toestemming intrekken via uw online account. Indien u nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met info@rabobank.be.
Het recht om zich af te melden voor marketingcommunicatie U hebt te allen tijde het recht om u af te melden voor marketingcommunicatie die wij u toesturen. U kunt zich afmelden door te klikken op de afmeldlink in de e-mails van Rabobank of door gebruik te maken van uw online profiel. Om u af te melden voor andere vormen van marketing (nieuwsbrief, telemarketing, etc.) kunt u contact opnemen met info@rabobank.be.
Het recht om een klacht in te dienen intern of bij een bevoegde autoriteit Bent u ontevreden over de manier waarop uw vraag of klacht door ons is afgehandeld dan kunt u contact opnemen met onze functionaris voor de gegevensbescherming. U hebt het recht om een klacht in te dienen bij de bevoegde autoriteit indien u meent dat Rabobank u geen afdoend antwoord heeft gegeven betreffende uw zorgen of klacht. De contactgegevens van de Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit kunt u terugvinden op www.gegevensbeschermingsautoriteit.be.

9. Welke middelen gebruiken wij om uw gegevens te beschermen?

Wij hechten veel belang aan de bescherming van uw gegevens. Om deze bescherming te garanderen hebben wij een regelmatig geactualiseerd kader voor gegevensbeveiliging, dat voldoet aan de geldende normen. We gebruiken onder andere volgende technieken:

Beveiligde besturingssystemen
Wij bewaren uw gegevens in beveiligde besturingssystemen die alleen toegankelijk zijn voor onze medewerkers en leveranciers ;
Encryptie
We maken gebruik van technische maatregelen zoals encryptie of het gebruik van wachtwoorden om uw gegevens en de systemen waarin ze zijn opgeslagen te beschermen;
Voorafgaande authenticatie bij het de computertoegang
wij controleren de identiteit van onze medewerkers en bezoekers (gebruikersnaam, wachtwoord, PIN-codes en badges) die toegang willen krijgen tot onze computerdatabases.

10. Wat gebeurt er indien u weigert uw persoonsgegevens aan ons mee te delen?

Wanneer u niet wenst uw persoonsgegevens te delen en indien deze nodig zouden zijn om uw informatie te verschaffen voor:

  • een contract met u aan te gaan;
  • het aanbieden van onze diensten of producten; of 
  • het vertrekken van informatie over onze diensten en producten

Kunnen wij deze overeenkomst niet aangaan, noch u de gevraagde diensten, producten of informatie leveren.

11. Wijziging van deze privacyverklaring

Wij houden ons het recht voor om deze verklaring te wijzigen naar aanleiding van nieuwe wettelijke, technische of commerciële vereisten. Eventuele wijzigingen zullen op deze pagina worden gepubliceerd.

12. Wanneer ik naar Rabobank.be surf, verschijnt er een pop-up over cookies. Hoe laat ik die verdwijnen?

De pop-up laten verdwijnen is heel eenvoudig. Maak een keuze of klik op het kruisje.

Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve enkel, minimum 9, cijfers te gebruiken voor uw telefoonnummer. Server Error. Bedankt! We bellen u zo snel mogelijk terug.
En wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Opgelet

U bent al een tijdje inactief op de beveiligde site. Uw sessie wordt afgesloten over weinig seconden.

Opgelet

Er staan nog niet-getekende overschrijvingen in uw verzamelmap. Onderteken uw verzamelmap meteen of log nu uit en onderteken de overschrijvingen op een later tijdstip.