Basisrente versus getrouwheids-premie

De basisrente
De basisrente ontvangt u voor uw spaargeld vanaf de eerste volledige dag. Voor elke dag dat een bedrag op uw rekening staat, ontvangt u een bepaald percentage als vergoeding. De rente wordt dus berekend op dagbasis en wordt één keer per jaar uitbetaald. U ontvangt de verworven basisrente van het afgelopen kalenderjaar op 1 januari. Kiest u ervoor uw rekening vroeger af te sluiten? Dan wordt op dat moment de basisrente die u tot dan verworven hebt, uitgekeerd.
De getrouwheidspremie
De getrouwheidspremie ontvangt u wanneer uw geld een volledig jaar op de rekening staat. Het percentage van deze premie wordt voor 12 maanden vastgeklikt. Vraagt u regelmatig geld op, dan krijgt u niet het volledige premiebedrag. De getrouwheidspremie begint te lopen vanaf de dag dat het gestorte geld op de rekening staat. De getrouwheidspremie wordt altijd betaald op de eerste dag van het kwartaal dat volgt op de datum waarop u de premie verworven hebt. Concreet betekent dit op 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober.
Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve enkel, minimum 9, cijfers te gebruiken voor uw telefoonnummer. Server Error. Bedankt! We bellen u zo snel mogelijk terug.
En wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Opgelet

U bent al een tijdje inactief op de beveiligde site. Uw sessie wordt afgesloten over weinig seconden.

Opgelet

Er staan nog niet-getekende overschrijvingen in uw verzamelmap. Onderteken uw verzamelmap meteen of log nu uit en onderteken de overschrijvingen op een later tijdstip. weinig minuten.