Terug naar banktermen

Wat kost een online spaarrekening?

Wanneer u de kosten van online spaarrekeningen met elkaar wilt vergelijken, kijkt u best naar het totale plaatje. U kunt immers te maken krijgen met kosten voor het openen, beheer of afsluiten.

De openingskosten worden aangerekend wanneer u een spaarrekening opent. De beheerskosten dienen als vergoeding voor het beheer van uw rekening. De kosten voor het afsluiten van uw rekening zijn in België bij een spaarrekening verplicht gratis.

Maar let op: vaak vraagt een bank om ook een zichtrekening te openen wanneer u een spaarrekening aanvraagt. Op die zichtrekening rekenen ze vaak wel extra kosten aan.

Bij Rabobank.be zit u in elk geval gerust: zowel onze online zichtrekening als onze online spaarrekeningen zijn volledig gratis.

Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve enkel, minimum 9, cijfers te gebruiken voor uw telefoonnummer. Server Error. Bedankt! We bellen u zo snel mogelijk terug.
En wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Opgelet

U bent al een tijdje inactief op de beveiligde site. Uw sessie wordt afgesloten over weinig seconden.

Opgelet

Er staan nog niet-getekende overschrijvingen in uw verzamelmap. Onderteken uw verzamelmap meteen of log nu uit en onderteken de overschrijvingen op een later tijdstip. weinig minuten.