Samenwonen en samen sparen?
We hebben goed nieuws voor uw spaargeld.

Bij Rabobank.be spaart u rendabel, gratis en veilig. U betaalt dus geen jaarlijkse beheerskosten. Dit is alvast een mooi begin van uw gezamenlijk rendement. Bovendien investeert de groep in voedselproducenten die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Ook dat geeft vertrouwen in een impactvol rendement voor u en voor uw geliefden. U legt een spaarpotje aan voor uw gemeenschappelijke projecten én u maakt de wereld beter. 

Bescherm uzelf
door uw geld te spreiden

Veilig en moeiteloos sparen? Open dan een spaarrekening bij een andere bank dan deze via dewelke u uw dagelijkse verrichtingen doet. Zo creëert u een barrière tussen uzelf en uw spaargeld en kunt u gemakkelijker weerstaan aan de verleiding om dat spaargeld aan te spreken.

Gebruik deze handige checklist met de verschillen tussen een gereglementeerde (online) spaarrekening en een niet-gereglementeerd rekening. Zo kent u meteen de beste oplossing voor u.

Elke spaarrekening heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Hoe weet u welke spaarrekening het best bij u past? Wij helpen u de juiste spaarrekening kiezen.

Een ontslag of een langdurige ziekte, het komt altijd onverwacht. Om het inkomensverlies op te vangen, moet u soms terugvallen op uw spaargeld. Maar hoeveel spaarbuffer zet u hier best voor opzij? 

Meer opbrengst, veilig en gratis:
wat goed is voor uw spaargeld, is goed voor de wereld.

geld

Meer opbrengst

Goede rente

Bij Rabobank.be groeit uw spaargeld vanaf de eerste dag. Bovendien krijgt u een goede rente als duwtje in de rug.

Duurzame voedselproductie

Dankzij solide partners werkt Rabobank wereldwijd aan een duurzamere en efficiëntere voedselketen.

Veilig

Sterke rating

Rabobank krijgt een sterke onafhankelijke rating, en staat bovenaan in de lijst van veiligste commerciële banken ter wereld. Ook onafhankelijke ratingbureaus geven ons hoog scoren.

Veilige voedselketen

Een stabiele voedselketen is een veilige voedselketen. Daarom investeren wij in de opstart van coöperaties, een beter verdienmodel voor boeren, meer transparantie en eerlijke prijzen.

Gratis

Zonder kosten

Bij ons is uw online spaarrekening echt gratis. Geen kosten of kleine lettertjes, zo geniet u optimaal van uw rendement.

Zero waste

Ook in de voedselketen willen we onnodige kosten vermijden. Door te strijden tegen verspilling en te bouwen aan de kringloopeconomie streven we ook hier naar de beste opbrengst.

Samen sparen bij een spaarspecialist loont

Wist u dat als u uw spaarrekening scheidt van uw dagelijkse zichtrekening, u minder aan uw spaargeld komt? Dit komt omdat u een barrière creëert tussen beide rekeningen. Wenst u te sparen, dan zet u het beste uw geld - waaraan u niet wenst te komen – op een spaarrekening bij een tweede bank. Lees meer over het kat-bij-de-melk-effect.

Wij staan voor u klaar.
Elke werkdag van 8:30 tot 19:00
Vrijdag tot 18:30
medewerker 1 medewerker 2
Gelieve enkel, minimum 9, cijfers te gebruiken voor uw telefoonnummer. Server Error. Bedankt! We bellen u zo snel mogelijk terug.
En wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Opgelet

U bent al een tijdje inactief op de beveiligde site. Uw sessie wordt afgesloten over weinig seconden.

Opgelet

Er staan nog niet-getekende overschrijvingen in uw verzamelmap. Onderteken uw verzamelmap meteen of log nu uit en onderteken de overschrijvingen op een later tijdstip.